Bookmark and Share     Meet us on Facebook       
Dansk
 
Deutsch
 
English
   

Om Paphos

Cypern er blevet kåret, som stedet med Europas bedste badestrande, dette ses tydeligt på de flotte billeder her.
 
En Ferie til Paphos, er noget for enhver, og for dem som elsker historie, vil Paphos være meget tiltrækkende. Mange mennesker kender den græske gudinde Afrodite og det var ved Paphos’ kyst hendes legende blev født. Levn fra denne legende kan stadig ses i dag i form af ”Afrodites bad” og ”The Venus Rock”.

Paphos har Cyperns 2. største lufthavn og anses for at være hovedstaden i vest. Byen er et fremragende feriemål og en by der emmer af historie. Et ferieophold i Paphos, er noget du vil huske for evigt, om du bor i lejlighed, rækkehus eller på hotel, bliver du helt sikkert ikke skuffet.

Byen, Paphos, ligger kun 15 km fra lufthavnen, kun en kort køretur væk. Billeje i Paphos er meget populært og det vil være muligt, at arrangere at din lejebil står klar i lufthavnen ved ankomst og man kan aflevere den samme sted.

Paphos består af to adskilte områder, kystregionen er kendt som Kato Paphos og er det nyeste af byen og selve byen er lokalt kendt som Pano Paphos. Paphos er et meget populært feriemål for mange forskellige turrister, herunder engelske, tyske og skandinaver. En af de vigtigste årsager hertil er vejret, med 320 solskinsdage om året og en gennemsnitlig minimums dagtemperatur i Januar på 16 grader. I August er gennemsnitstemperaturen ca. 32 grader.
BayInvest Ltd | - Cyprus | Tlf.: +357 96 647 467 | CyprusHoliday.dk@gmail.com