Bookmark and Share     Meet us on Facebook       
Dansk
 
Deutsch
 
English
   

Vi anbefaler

Paphos er en skøn by, med masser at tage sig til og rigelig af aktiviteter for hele familien. Her er nogle af de restauranter/aktiviteter, vi selv har prøvet og oplevet og derfor føler os kvalificerede til, at anbefale til jer.
  • Restauranter
  1. Cloe's, Kinesisk restaurant: Restauranten ligger ved havnepromenaden og er ikke til at tage fejl af, træer med lyserøde lys ved indgangen. Tag ikke fejl, servicen er i top, der er skinnende rent også serverer de den mest fantastiske mad.
  2. Sakura, Japansk restaurant: Adresse: Posaidonos Avenue, Paphos, tæt på byen, restauranten er ejet af samme gruppe som Cloe's restaurant, derfor er denne restaurant heller ikke til, at tage fejl af. træer med blåt lys udenfor. Igen service i top, skinnende rent og lækker mad.
  3. Ocean Basket, seafood restaurant: Adresse: Avanti holiday village piazza, Poseidon ave, paphos, Restauranten ligger lidt udenfor byen tæt på stranden, Hvis man kan lide seafood og sushi er det stedet, at tage hen. god atmosfære og lækker mad placeret i en lille "oase". Her skal der bestilles bord 1-2 dage i forvejen, for at være sikre på at komme til.
  4. Mandra Tavern, Meze restaurant: Adresse: 4, Dionysou Street, paphos. Restauranten har ægte cypriotisk stemning og serverer en lækker traditionel Meze. Har man mere lyst til en god steak er udvalget godt og det smager skønt.
  5. Pizzaexpress, Pizza restaurant. Restauranten ligger ved et indhak ved promenaden, Selvom navnet godt kunne lyde utiltrækkende, laver de den bedste pizza jeg nogensinde har smagt (jeg har selv lavet pizza'er i 2 år).

Vi kunne blive ved med anbefalinger, men disse restaranter er virkelig i top 5 og noget for enhver smag.

  • Biludlejning
  1. Astra Car rental, Dette firma bruger vi når vi skal leje bil, de er billigere end andre udlejnings firmaer og meget professionelle. Personalet er flinke og rare mennekser, som alle taler engelsk. Hvis det ønskes, kan man få udleveret bilen ved ankomst i lufthavnen, man sparer derved 30 € på en taxa fra lufthavnen til vores ferielejlighed. Vi hjælper selvfølgelig gerne med booking af bil, men i er også velkomne til at arrangere det selv, i skal blot nævne at i har booket igennem CyprusHoliday.dk så får i en bedre service og måske lidt rabat.
 
Bastian Bay Andersen | - Danmark | Tlf.: +357 96 647 467 | CyprusHoliday.dk@gmail.com