Bookmark and Share     Meet us on Facebook       
Dansk
 
Deutsch
 
English
   

Familien Madsen, DK

En lille beskrivelse af vores ferie.

Vi, 2 voksne og 3 unge på 17, 15 og 15, var på ferie på Cypern i uge 31, 2011. Boligen som vi havde lejet, var et 2 etagers rækkehus, som lå i en fantastisk lille enklave i skønne omgivelser.

Poolen, som var super, var kun 10 meter væk fra terassen. På ingen tidspunkt var der overfyldt eller larm. Tilhørende huset var der 5 liggestole med madrasser som kunne placeres ved poolen.

I selve huset var der 2 stk. toiletter med bad samt 2 soveværelser, 1 med balkon med udsigt til poolen. På terassen var der bord og stole så man kunne indtage måltiderne i dejlig skygge.

Vi ankom fra Larnaca i lejebil ( ca. 1½ times kørsel), og havde ingen problemer med at finde vej efter beskrivelsen fra vores værter. Huset var rent og udluftet ved vores ankomst, og alt var i skønneste orden. I huset var det også telefonnr. til det lokale udlejlingsfirma, hvis der skulle opstå problemer ( hvad der ikke gjorde).

Vi fik hurtigt udforsket nærområdet, 5 minutter til købmand, 10 minutter til havnefront med utallige resturanter, barer, diskoteker og strande, alt i gå afstand. Priserne lå på ca. 10 euro for et aftenmåltid, mange steder også med 1 liter vin pr. 2 voksne.

På havnen var der alle muligheder for underholdning, så som vandsport og turer med diverse både, eller bare hygge med en drink, is eller en kop kaffe. Mange restaurenter serverede morgenmad (engelsk) for under 3 euro.

Indkøbsmuligheder og markeder var der også mange af, også i meget kort afstand fra huset.

Vi var også på en dagstur til det nordlige Cypern, henover en bjergkæde og op til den nordlige grænse (Tyrkisk område) hvor soldaterne stadig holder vagt på begge sider. Vejene er i ok stand, og det er ikke nogen problem at kører rundt dernede (dog er der venstrekørsel) og alle lejebiler er med specielle røde nummerplader, så alle ved at der er en turist på vejen.

En superferie for hele familien, selv ungerne syntes at det var fedt, og det er ikke sidste gang at turen går til Paphos og Paradise Garden III.

Familien Madsen, Risskov. DK

Bastian Bay Andersen | - Danmark | Tlf.: +357 96 647 467 | CyprusHoliday.dk@gmail.com